VILKOR & INFO

Priser
Priserna som anges på SonnemoGuitars.com är angivna i SEK inkl 25% moms. SonnemoGuitars förbehåller sig rätten att justera priserna utan förvarning.

Fraktinformation

Beställningar gjorda på lagervaror skickas vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar om inget custom/specialtillägg är gjort. Vi skickar gitarrer med bussgods (Inkl Fraktförsäkring) men mindre paket så som hårdvara m.m. skickas med Posten eller Schenker.

Leveranstider för Custom beställningar
Leveranstider för Custom/Specialbeställningar är enligt överenskommelse eller info ni fått på produktsidan för den aktuella varan. Allt beror på hur mycket vi har att göra i verkstan vid beställning.

Om leverans inte kan ske enligt ovan kommer vi omedelbart att meddela via den registrerande e-postadressen om orsaken och bestämma en ny leveranstidpunkt.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
(Gäller ej Special/Custom-beställda gitarrer och kroppar ,pickuper m.m.)

Detta innebär att om du inte är nöjd med din beställning som du har gjort så kan du skicka tillbaka varorna inom två veckor och få pengarna tillbaka på varan, ej frakten.
Det vi kräver av dig som kund för att kunna åberopa ångerrätten är att varorna inte är använda (oskadat skick) när de återlämnas till oss och att du kontaktar oss på sonnemoguitars@hotmail.com för instruktioner om returen. Vi betalar inte tillbaka postförskott- eller faktureringsavgifter. SonnemoGuitars står inte heller för returfrakten av din beställning.
Detta gäller inte vid felexpedierad vara då vi naturligtvis står för återtransporten! Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den . Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garanti
SonnemoGuitars ger ett års garnati på sina produkter och tjänster. och följer i övrigt Konsumentköplagens riktlinjer.

Reklamation
Om du vill reklamera varor ber vi dig att så snabbt som möjligt kontakta oss på sonnemoguitars@hotmail.com för att få information om retur av din beställning till oss.
Vid alla reklamationer görs en undersökning av produkten innan vi kan betala tillbaka några pengar. Normalt erhåller du eventuell återbetalning inom 14 dagar. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar.
Vi följer Konsumentköplagen i alla reklamationsdärenden.

Fraktkostnad
Räknas ut när du gör "checkout" i kassan.

Betalningsalternativ
Payson checkout (kort,delbetalning,faktura,direktbetalning mm)

Personuppgifter
Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). Alla personuppgifter registeras endast för internt bruk och lämnas ej ut till obehöriga. Enda företag som vi lämnar ut uppgifterna till är våra Betalningspartner Payson,  Man kan begära att få sina uppgifter raderade.

RING OSS

Det går naturligtvis bra att ringa till oss under ordinarie öppettider.

Du når oss på 073-3560248
Dock nås vi säkrast via mail eller facebook messenger.

ADRESS

Sonnemo Guitars AB
Rotvägen 26
91134 Vännäs

Support/Öppettider
mån–fre: 09.00–16.00
lör: stängt
sön: stängt
(Obs besöks tid är enligt Överenskommelse då vi inte alltid är på plats i verkstan. Slå oss gärna en signal eller skicka sms/mail innan ni tittar förbi)
e-post: sonnemoguitars@hotmail.com
Bankgiro: 415-4886

Org.nr: 559075-5780
Innehar F-skattebevis

HITTA HIT